Miksi sinun tulisi valita meidät?
Kesti muutamia vuosia täysin ymmärtää taidetta myydä lippuja urheilutapahtumiin ja konsertteihin ympäri maailmaa. Jatkamme oppimista koko ajan, kun markkinat kehittyvät ja muuttuvat jatkuvasti.
Tällä sivulla pyrimme osoittamaan parhaiten mitä tiedämme ja toivomme, että käsittelemme sitä kaikkea mitä on mielessänne, kun olette ostamassa lippuja.


Olemmeko luotettavia? 

Kyllä olemme. Ja kuinka voimme todistaa sen teille? Aloitetaan yhteistyökumppanistamme Miles & More:sta, Euroopan suurimmasta kanta-asiakasohjelmasta ja sen Star Alliancen yli 20 miljoonasta jäsenestä (Lufthansa ja 13 Eurooppalaista lentoyhtiötä). Nettisivumme kautta Miles & More -jäsenillä on mahdollisuus lunastaa tai ansaita kilometrejä lippujen oston yhteydessä. Tämä yhteistyö on mahdollista ainoastaan siksi, että olemme luotettava palveluntarjoaja. 


Saatteko lippunne? 

Tämä on kaikista ratkaisevin kysymys liiketoiminnassamme. Ensinnäkin haluamme teidän tietävän, että teemme kaikkemme, jotta voimme vahvistaa lippunne.
Lippujen vahvistamisen jälkeen toimitamme ne, vaikka meidän tulisi maksaa niistä enemmän kuin mitä te alun perin maksoitte.
Meidän alallamme on useita yrityksiä jotka tarjoavat sinulle “100 % rahat takaisin takuun”. Me tarjoamme 150 % rahat takaisin takuun, jotta tiedätte, että me todella haluamme hankkia lippunne. Ja ohimennen sanoen, tämä tapahtui vain 2 kertaa viimeisen kahden vuoden aikana yli 75 000 myydystä lipusta... Me toimitamme aina vahvistetut liput! Hinnalla millä hyvänsä!

Suora ja henkilökohtainen yhteydenotto 

Tarjoamme monia tapoja yhteydenottoon: Sports Evnets 365 internetsivujen kautta, puhelimitse, sähköpostilla sekä Chatin kautta.
Tilattuanne liput saatte ensin automaattisen sähköpostiviestin, jossa kerrotaan, että tilauksenne on rekisteröity järjestelmäämme. Tämän jälkeen saatte asiakaspalvelumme jäseneltä henkilökohtaisen vahvistuksen, joka sisältää kaiken tiedon ja toimituksen yksityiskohdat. Teillä on mahdollisuus ottaa yhteyttä kyseiseen henkilöön heti tästä lähtien.

Mitä jos jokin ei mene suunnitellusti? 

Käytämme puhelinpalvelunumeroa, minkä saatte osana tietoja, jotka teille lähetetään lippujen ostamisen jälkeen. Tämä puhelinpalvelu on käytössä 7 päivää viikossa kello 08:00-22:00 (CET). Me kehotamme asiakkaitamme soittamaan tähän numeroon milloin ikinä he tarvitsevatkaan apua. Mitä nopeammin me tiedämme ongelmasta, sitä nopeammin voimme saada ratkaisun siihen.


Kilpailukykyiset hinnat? Kyllä!!! 

Ensimmäinen pyrkimyksemme on olla rehellisiä ja luotettavia, mutta toisena tavoitteenamme on olla niin kilpailukykyisiä kuin mahdollista. Yritämme jatkuvasti parantaa lippujemme lähteitä sekä niiden hintoja. Meidän ostopäällikön tavoitteena on pitää lippujen hankinta luotettavana sekä ylläpitää kilpailukykyisiä hintoja. Varmistaakseen Sports Events 365 palvelujen tason ja luotettavuuden kaikki hankkijat ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jonka ehdoin tulee työskennellä.  

Erilaiset tapahtumat 

Meillä on internetsivuillamme yli 60 000 vuosittaista urheilutapahtumaa sekä tuhansia muita tapahtumia ja konsertteja kullekin hetkelle. Useimpiin niistä on tarjolla monenlaisia lippuvaihtoehtoja.

Tapahtuman aikataulun vahvistus 

Meidän sisällön hallinnasta vastaava henkilö pitää kirjaa aikataulujen vahvistuksista keskeisimmissä Euroopan jalkapalloliigaotteluissa ja päivittää tietokantaa niiden mukaisesti.  Jos aiotte ostaa lippuja eikä aikataulua ei ole vahvistettu, voitte saada tietoa tapahtuman aikaisimmasta sekä viimeisimmästä päivämäärästä ja ajasta. Näin tiedätte, minkä päivien sisälle voit suunnitella lentosi sekä hotellivaraukset ja näin ollen koko loman suunnittelu helpottuu. Jos kysytte itseltänne “Kuinka voin tietää lopullisen päivämäärän?” me kehotamme teitä tarkastamaan jatkuvasti internetsivuamme päivitysten varalta. Aloitimme uuden ainutlaatuisen palvelun tiedottaaksemme online-asiakkaitamme jos tapahtumaan, johon  liput on ostettu, ilmenee mitään muutoksia.

Hakuvaihtoehdot 

Tarjoamme teille monia tapoja etsiä tietoa tietokannastamme vapaasti. Etsikää määränpään mukaan, joukkueen tai esiintyjän mukaan tai vaikka liigan mukaan.  Teemme parhaamme mahdollistaaksemme sen, että löydätte haluamanne tapahtuman.

Varma & turvallinen kauppa 

Meidän työmenetelmämme noudattavat kaikilta osin maksukorttistandardeja (PCI) – organisaatioiden tietoturvastandardeja, jotka käsittelevät kortinhaltijan tietoja suurissa pankki-, luotto-, prepaid-, E-kukkaro- ja automaattikorttiostoksissa. Teemme kaikkemme pitääksemme tietosi turvassa. Miksi ei lippujen vaihtoa? Koska olette tekemisissä suoraan meidän kanssamme, ettekä tuntemattomien myyjien. Sitoudumme toimittamaan lippunne. Jos jokin menee vikaan, palautamme kaikki rahanne.