Olemme luotettavin live-tapahtumien lippujen myyjä sekä jälleenmyyjä. Hinnat saattavat olla korkeammat tai matalammat kuin nimellisarvo
Olemme luotettavin live-tapahtumien lippujen myyjä sekä jälleenmyyjä. Hinnat saattavat olla korkeammat tai matalammat kuin nimellisarvo


AC Milan

AC Milanin tappio Liverpoolille Mestarien liigan finaalissa vuonna 2005 oli katkera. Johdettuaan peliä lukemin 3-0 puoliaikaan asti, joukkue hävisi tittelin rankkari-kisassa. Kaksi vuotta myöhemmin Milan sai tilaisuuden lunastaa kunniansa takaisin. Kauden 2006-2007 turnaus päättyi finaaliin, joka toi nämä kaksi joukkuetta jälleen yhteen ottelua varten. AC Milan hakkasi Liverpoolin lukemin 2-1, ratkaisemalla pisteet. Tämä oli 7. ja viimeisin voitto tähän asti Milanille Euroopan Cupissa (Mestarien Liigassa). Saavutus, joka jää toiseksi ainoastaan Real Madridin 12 voitolle tässä cupissa.

AC Milan on yksi suurimmista joukkueista sekä Italian jalkapallossa että kansainvälisissä joukkueissa. Joukkue on voittanut 18 A-sarjan titteliä, ensimmäisen jo vuonna 1901 ja viimeisimmän vuonna 2011. He ovat voittaneet lisäksi 5 Italian Cupia, 7 Italian Super Cupia, UEFA Super Cupin viisi kertaa, The Cup Winners-pelin kahdesti, Intercontinental Cupin kolme kertaa sekä tittelin, joka korvasi sen, FIFA Club World Cupin kerran ja kuten mainittu, seitsemän kertaa Euroopan Cupin.

AC Milan perustettiin vuonna 1899 kahden englantilaismiehen toimesta. Kunnianosoituksena, Englannin lippu on esitetty joukkueen töyhdössä.

Aina 1980-luvulta asti joukkue on ollut Italian entisen pääministerin, Silvio Berlusconin omistuksessa, kunnes sen osti Rossoneri Sport Investment Lux vuonna 2017 tehden Yonghong Li:stä sen uuden omistajan ja puheenjohtajan. AC Milania johtaa tällä hetkellä Vincenzo Montella.

Huippuluokan johtajat, kuten Giovanni Trapattoni, Arigo Sacchi, Fabio Capello ja Carlo Ancelotti ovat treenanneet joukkuetta eri aikakausina. Trappatoni, joukkueen entinen pelaaja, josta myöhemmin tuli legendaarinen valmentaja Italian jalkapallomaailmassa, aloitti hänen harjoittelukautensa joukkueessa 1970-luvun puolivälissä. Sacchi johti joukkueen kahteen Euroopan Cupin kunniakkaaseen voittoon 1980-luvun loppupuolella (Saavutus, jota ei ole yhdelläkään toisella joukkueella tähän mennessä). Cappello, toinen joukkueen entinen pelaaja, valmensi sitä 1990-luvulla ja johti joukkueelle kolme loistokasta kansallista mestaruutta sekä kaksi esiintymistä Mestarien liigan finaalissa, lyöden toisella kerralla unelmajoukkue Barcelonan lukemin 4-0. Tätä ryhmää pidetään monien keskuudessa parhaana ryhmänä, jota AC Milanilla on koskaan ollut. Carlo Ancelotti, Real Madridin nykyinen manageri, voitti viimeiset kaksi Mestarien liiga titteliä joukkueelle vuonna 2003 ja vuonna 2007.

Jalkapallohistorian huippulahjakkuuksia on myös pelannut joukkueessa. Moderniin aikaan kansainväliset pelaajat: Ruud Gullit, Marco van Basten, Frank Rijkaard, Zvonimir Boban, Dejan Savićević, Marcel Desailly, George Weah, Andriy Shevchenko, Dida, Clarence Seedorf, Cafu, Kaká ja Robinho ovat mainitsemisen arvoisia ja lisäksi kansalliset tähdet kuten Mauro Tassotti, Franco Baresi, Paolo Maldini, Alessandro Costacurta, Roberto Donadoni, Marco Simone, Alessandro Nesta, Massimo Ambrosini, Christian Panucci, Andrea Pirlo, Filippo Inzaghi ja moni muu.

Voitettuaan viimeisimmän A-sarjan tittelin vuonna 2011, myöhemmät kaudet olivat suhteellisen epävakaita AC Milanille. Managerit ja pelaajat ovat vaihtuneet eikä joukkue oli saavuttanut yhtäkään titteliä. Ja vielä enemmän kuin tämä, se ei karsiutunut kumpaankaan Euroopan kahdesta turnajaisesta. Inzaghin ollessa managerina ja sellaisten pelaajien kuten Honda, El Shaarawy, Montolivo, Abate ja maalivahti Donnarumman kanssa AC Milan yrittää kurottautua sen luonnolliseen asemaan A-sarjan ja eurooppalaisen jalkapallon huipulla.

Paolo Maldinilla on osallistumisten ennätys Milanille, yhteensä 902 virallisessa pelissä ja 647 A-sarjan peliä vuosien 1985 ja 2009 välillä (tämä on myös A-sarjojen ennätys). Joukkue on jättänyt eläkkeelle Jersey-numeronsa (3) yhdessä Franco Baresin numeron (6) kanssa. Ruotsalainen Gonnar Nordahl, joka pelasi joukkueessa 1950-luvulla pitää hallussaan ennätystä joukkueelle 221 maalilla yhteensä 268 pelissä, hänen ennätystään 35 maalia A-sarjassa kausina 1949-1950 ei ole vielä lyöty. Toisena listalla on Andriy Shevchenko 175 maalillla yhteensä 233 pelissä.

Milan pelaa San Siro-stadionilla, joka on Italian suurin stadion, sinne mahtuu istumaan noin 80.000 katsojaa ja se isännöi myös Milanin suurimman kilpalilijan; Inter Milanon kotipelejä. Derby-peli joukkueiden välillä on nimeltään Derby della Madonnina ja sen on yksi kuumimmista derbyistä koko jalkapallomaailmassa.

 

Vuodesta 2006 lähtien Sports Events on ylpeä ollessaan toimitustakuu-periaatteellamme markkinoiden luotettavin lippujen välittäjä. Jokainen tilaus käsitellään yhden myyntiedustajan toimesta taataksemme parhaan mahdollisen asiakaspalvelun.  

 

Älä odota! Osta AC Milan lippunne jo tänään

 

AC Milan lippuja - 2017-2018
Tapahtuma
Päivämäärä
Hinta
Hanki se
Kansainvälinen mestarien cup (Jalkapallo) AC Milan - Manchester United
Pasadena, CA, Yhdysvallat - Rose Bowl
25 Heinäkuu 2018,
20:05
Ei lopullinen
Laaja
hintavalikoima
Kansainvälinen mestarien cup (Jalkapallo) Tottenham Hotspur - AC Milan
Minneapolis, MN, Yhdysvallat - US Bank Stadium
31 Heinäkuu 2018,
19:35
Ei lopullinen
Laaja
hintavalikoima
Kansainvälinen mestarien cup (Jalkapallo) AC Milan - FC Barcelona
Santa Clara, CA, Yhdysvallat - Levi's Stadion
04 Elokuu 2018,
17:05
Ei lopullinen
Laaja
hintavalikoima