Olemme luotettavin live-tapahtumien lippujen myyjä sekä jälleenmyyjä. Hinnat saattavat olla korkeammat tai matalammat kuin nimellisarvo
Olemme luotettavin live-tapahtumien lippujen myyjä sekä jälleenmyyjä. Hinnat saattavat olla korkeammat tai matalammat kuin nimellisarvo


Arsenal

Arsenal jalkapallojoukkue, lempinimeltään “The Gunners” perustettiin vuonna 1886, alkuperäisesti nimellä Dial Squad. Se on yksi Englannin menestyneimmistä joukkueista ja on ollut englantilaisen jalkapallon huipulla suurimman osan olemassaolostaan, pitäen hallussaan kaikkein menestyksekkäintä kautta -89.

Vuoden 2003-2004 kausi tullaan muistamaan Arsenal fanien keskuudessa vielä kauan aikaa. Joukkue voitti Premier Liiga-tittelin häviämättä yhtä ainoaa peliä. Se oli Thierry Henryn kausi, jossa hän antoi viimeisen ja aukottoman todisteen siitä, että hän on yksi kaikkien aikojen erinomaisin pelaaja omalla alueellaan. Se oli myös viimeinen liiga-voitto Arsenalille aina näihin päiviin asti.

Arsenal on voittanut 13 liiga-titteliä, 13 FA Cupia, 2  League Cupia ja 14 FA Community Shieldä, joista monet on voitettu heidän menestyksekkäimmän ja pitkäaikaisimman päällikön, Arsene Wengerin kautta. Joukkue myös lopetti toisena vuoden 2006 Mestarien Liigan finaalin, joissa he niukin naukin hävisi FC Barcelonalle.

Wenger aloitti joukkueen managerina vuonna 1996 ja muutti joukkueen täysin. Hänen ensimmäinen saavutuksena tuli vuoden 1997-1998 kautena kun Arsenal voitti molemmat Mestarien Liigan ja FA Cupin, joita seurasivat vielä 2 muuta Mestarien Liiga voittoa ja 4 muuta FA Cupin voittoa (joista viimeisin vuoden 2013-2014 kautena) tähän mennessä. Kuten mainittu, vuosi 2003-2004 oli luultavasti paras kausi Arsenalin historiassa.  Kyseisen kauden lyömätön tahti, joka toi joukkueelle lempinimen ” The Invincibles”, jatkui vielä seuraavalle kaudelle ja venyi yhteensä 49 peliin, asettaen näin Englannin ennätyksen.

Monet maailmanluokan huippupelaajat ovat pelanneet Arsenalissa Wegnerin aikana, kuten esimerkiksi Tony Adams, Ian Wright, Dennis Bergkamp, Cesc Fabregas sekä myös Ranskan Maailmanmestaruuskisojen voittajat Patrick Vieira, Robert Pires, Emmanuel Petit ja joukkueen all-time johtava maalintekijä Thierry Henry, joka teki yhteensä 228 maalia 376 esiintymisessä The Gunnerseille.

Joukkueen esiintymisten ennätystä pitää hallussaan David O’Leary yhteensä 772 esiintymisellä (558 liiga pelissä) vuosien 1975 ja 1993 välillä.

Kokoonpanon avulla, joka koostuu pelaajista kuten Olivier Giroud, Aaron Ramsey, Mesut Ozil, Danny Welbeck, Theo Walcott ja Alexix Sanchez, Petr Čech Arsenal yrittää haastaa kaikki edelliset tittelit tulevalla kaudella.

Arsenalin koti-stadion on Emirates Stadium, joka tarjoaa istumapaikat yhteensä 60 000 katsojalle. Vuonna 2006 se korvasi Highbury Stadiumin, joka palveli Arsenalin kotina 93 vuotta. Stadionin ympärille on sijoitettu kolme patsasta, jotka esittävät joukkueen legendoja Tony Adamsia, Herbert Chapmania ja Thierry Henryä.

Joukkueen suurimmat haastajat ovat Tottenham Hotspur ja Manchester United. Ottelua Arsenalin ja Tottenhamin välillä kutsutaan nimellä North London Derby ja se on yksi suurimmista Derbyistä koko jalkapallomaailmassa.

 

Vuodesta 2006 lähtien Sports Events on ylpeä ollessaan toimitustakuu-periaatteellamme markkinoiden luotettavin lippujen välittäjä. Jokainen tilaus käsitellään yhden myyntiedustajan toimesta taataksemme parhaan mahdollisen asiakaspalvelun.  

 

Älä odota! Osta Arsenal-lippusi Sports Events 365:ltä jo tänään. Meidän Arsenal-lippujemme valikoima ei sisällä piilo-kustannuksia.

 

Arsenal lippuja - 2017-2018
Tapahtuma
Päivämäärä
Hinta
Hanki se
Kansainvälinen mestarien cup (Jalkapallo) Atletico Madrid - Arsenal
Singapore, Singapore - Kansallisstadion
26 Heinäkuu 2018,
19:30
Ei lopullinen
Kansainvälinen mestarien cup (Jalkapallo) Arsenal - Paris Saint Germain ( PSG )
Singapore, Singapore - Kansallisstadion
28 Heinäkuu 2018,
19:35
Ei lopullinen
Kansainvälinen mestarien cup (Jalkapallo) Arsenal - Chelsea
Solna, Ruotsi - Solna Arena
04 Elokuu 2018,
10:15