Olemme luotettavin live-tapahtumien lippujen myyjä sekä jälleenmyyjä. Hinnat saattavat olla korkeammat tai matalammat kuin nimellisarvo
Olemme luotettavin live-tapahtumien lippujen myyjä sekä jälleenmyyjä. Hinnat saattavat olla korkeammat tai matalammat kuin nimellisarvo


Atletico Madrid

Jos olet romanttinen jalkapallofani, sinun tulee osoittaa kiitollisuutta ja kunnioitusta Atletico De Madridille. Kaudella 2013-2014 seura osoitti että raha, vaikkakin se on  tärkeä tekijä nykypäivän jalkapallossa, ei ole kaiken ydin. Atletico Madrid voitti Espanjan mestaruuden (La Liga) ja oli toisena Mestareiden Liigassa, vaikka seuralla oli vain puolet ja toisinaan neljännes vastustajiensa budjetin määrästä. Vasta kun ymmärtää jalkapallon taloudelliset realiteetit, voi täysin arvostaa tätä seuran merkittävää  saavutusta. Atletico Madrid perustettiin 1903. Vuonna 1911 se otti käyttöönsä puna-valkoraitaiset pelipaidat, jotka ovat olleet joukkueen peliasuna  tähän päivään asti.

Seuran lempinimi, Los Colchoneros (patjojen tekijät) syntyi silloin, sillä noihin aikoihin patjojen päälliset olivat yleensä puna-valkoraitaiset. Atletico Madrid on yksi Espanjan suurimmista jalkapalloseuroista . Seuran voittamien palkintojen joukossa on muun muassa 10 La Liga mestaruutta, 10 Copa Del Rey voittoa, 2 Espanjan Super Cupia, 1 voitto European Cup Winners (turnaus, jota ei enää pelata), 2 UEFA Euroopan Liigan mestaruutta ja 2 UEFA Super Cupia.

Merkittäviä kunnian hetkiä seuran historiassa 1900 luvulla ovat:

Peräkkäiset La Liga voitot vuosina 1950 ja 1951 Helenio Herreiran valmentamana.

1960 –luvun alussa seura voitti Copa Del Reyn 2 peräkkäistä kertaa, voittaen isoimman vastustajansa Real Madridin niissä kahdessa finaalissa.

Vuonna 1962 European Cup Winners’ Cupin voitto ja toinen sija saman turnauksen finaalissa vuonna 1963.

Toinen sija Euroopan Cupissa vuonna 1974.

Peräkkäiset Copa Del Rey voitot vuosina 1991 ja 1992.

Espanjan tuplamestaruusvoitto (La Liga & Copa Del Rey) vuonna 1996.

Atletico Madrid on aina taistellut jättiläisseuroja Real Madridia ja FC Barcelonaa ja niiden hegemoniaa vastaan Espanjalaisessa jalkapallossa. Sen muistetuin joukkue on 1970 –luvun useita titteleitä voittanut joukkue, sisältäen legendaarisia pelaajia kuten Luis Aragones (myöhemmin toimi valmentajana 20 vuoden ajan, neljänä eri kautena), Elogio Garate ja Javier Irureta.

Luis Aragone, päävalmentaja, joka johti Espanjan maajoukkueen voittoon 2008 vuoden Euroopan Mestaruusottelussa, erottuu yhtenä huomattavimmista  henkilöistä joka yhdistetään Atletico Madridiin. Pelaajana Aragones pitää nimissään seuran maaliennätystä, 173 maalilla. Päävalmentajana hän pitää nimissään ennätystä palkintojen voitossa seuralle, kahdeksalla palkinnolla. Kaikkein muistetuimmat kaudet hänen johdollaan ovat  1995-1996, jolloin Atletico voitti molemmat kansalliset mestaruudet, sekä 2001-2002, jolloin hän johti Atleticon takaisin ensimmäiseen divisioonaan seuran putoamisen jälkeen. Hänen kuolemansa Helmikuussa 2014 oli hetki, joka sai kaikki Atleticon fanit surullisiksi.

  Oltuaan poissa  pitkän vuosikymmenen   tärkeiden palkintojen voittajien joukosta , Atletico alkoi saada taas voittoja.  Vuodesta 2010 alkaen se voitti yhden Espanjan Mestaruuden, 2 Espanjan Cupia, 1 Espanjan Super Cupin, 2 UEFA Euroopan Cupia ja 2 Euroopan Super Cupia. Diego Simeone (yksi historiallisen 1995-1996 kauden pelaajista) päävalmentajanaan, vaikuttaa siltä , että Atletico Madridista on tullut vakavasti otettava vastustaja Real Madridille ja FC Barcelonalle. Kausi 2013-2014 erottuu yhtenä muistettavimmista vuosista seuran historiassa; seura tuli toiseksi Mestareiden Liigassa ja voitti La Liga mestaruuden. Espanjan Mestaruuden (La Liga) voittaminen on merkittävin, sillä Atletico ohitti Real Madridin ja Barcelonan valtavine budjetteineen ja mahtavine nykyajan parhaimmista ja kalleimmista pelaajista koostuvine joukkueineen.

Jotkut parhaimmista nykyaikojen hyökkääjistä ovat debytoineet tai ylittäneet itsensä seurassa, kuten: Fernando Torres, Diego Forlan, Sergio Aguero, Radamel Falcao ja Diego Costa. Stadion, jolla seura pelaa on Vicente Calderon, 54 960 paikan kapasiteetillaan. Seuran on tarkoitus muuttaa uudelle stadionille, jonne mahtuu 70 000 paikkaa.

Vuodesta 2006 lähtien, Sports Events on ylpeä olla markkinoiden luotettavin lippumeklari, meidän "Toimitus Takuu" -politiikaamme myötä. Joka tilauksen käsittelee yksi meidän myyntiesittelijöistämme varmistaaksemme parhaan mahdollisen asiakaspalvelun.

Älä odota! Osta tänään Atletico Madrid lippusi yrityksestä Sports Events 365.

Atletico Madrid lippuja - 2017-2018
Tapahtuma
Päivämäärä
Hinta
Hanki se
Ystävyysottelut - Jalkapallo (Jalkapallo) Nigeria - Atletico Madrid
Päätetään tulevaisuudessa, Nigeria - Päätetään tulevaisuudessa
22 Toukokuu 2018,
19:30
Ei lopullinen
Kansainvälinen mestarien cup (Jalkapallo) Atletico Madrid - Arsenal
Singapore, Singapore - Kansallisstadion
26 Heinäkuu 2018,
19:30
Ei lopullinen
Kansainvälinen mestarien cup (Jalkapallo) Paris Saint Germain ( PSG ) - Atletico Madrid
Singapore, Singapore - Kansallisstadion
30 Heinäkuu 2018,
19:35
Ei lopullinen
Kansainvälinen mestarien cup (Jalkapallo) Atletico Madrid - Inter
Madrid, Espanja - Wanda Metropolitano (La Peineta)
12 Elokuu 2018,
20:05
Ei lopullinen