Olemme luotettavin live-tapahtumien lippujen myyjä sekä jälleenmyyjä. Hinnat saattavat olla korkeammat tai matalammat kuin nimellisarvo
Olemme luotettavin live-tapahtumien lippujen myyjä sekä jälleenmyyjä. Hinnat saattavat olla korkeammat tai matalammat kuin nimellisarvo


FC Barcelona

Mikä on mielipiteesi? Tekeekö Barcelona Lionel Messistä sen mahtavan jalkapalloilijan, joka hän on? Vai tekeekö Lionel Messi Barcelonasta sen mahtavan seuran, joka se on? Tämä on jatkuva väittely jalkapallon asiantuntijoiden keskuudessa. Mikä tahansa onkaan vastaus, tulee olemaan päivä, jolloin voit sanoa tulevan polven jalkapallofaneille, ”olen elänyt samalla aikakaudella, kun Messi pelasi Barcelonalle ja olen todistanut sekä hänen, että koko joukkueen valloittavan jalkapallomaailman”.

Mutta ennen kuin sukellamme nykyiseen, katsotaan hetki seuran historiaan. FC Barcelonalla oli vaatimaton alku. Lokakuussa 1889 nuori sveitsiläinen nimeltään Hans (Joan) Gamper, joka asui Barcelonassa, julkaisi ilmoituksen Los Deportes –lehdessä löytääkseen pelaajia, jotka olisivat kiinnostuneita muodostamaan jalkapalloseuran hänen kanssaan. Joukko sveitsiläisiä, englantilaisia ja paikallisia nuoria miehiä saapui ja muodosti joukkueen. Täten FC Barcelona syntyi. Joan Gamper itse oli johtava hahmo seurassa sen 30 ensimmäisenä vuotena, ensin pelaajana ja myöhemmin puheenjohtajana. Hän myös toi idean käyttää sini-punaraitaista kuviota seuran paidassa. Tämä alku merkitsi yhden Barcelonan erityispiirteen, sekoitus ulkomaalaisia ja paikallisia pelaajia tärkeissä asemissa.

Barcelona voitti ensimmäisen kansallisen tittelin, Copa Del Reyn vuonna 1912 ja on voittanut sen 26 kertaa tähän mennessä; enemmän kuin yksikään toinen seura Espanjassa. Sillä on 22 La Liga mestaruutta, joista ensimmäinen vuodelta 1929, joka oli ensimmäinen vuosi, kun La Liga pelattiin. FC Barcelona on aina ollut enemmän, kuin pelkkä jalkapalloseura faneilleen. Seura on ollut Catalanin asukkaille kansallissymboli. Tästä johtuen, seuraa koki kovia poliittisien tapahtumisien seurauksena Espanjassa 1900-luvulla. Tämä on yksi syy, miksi seuran asema vaihteli Espanjalaisen jalkapallon dominoinnin (kuten 1920-luvun alussa ja 1940-luvun puolivälistä 1950-luvun puoliväliin) ja ajanjaksojen välillä, jolloin seura voitti hyvin vähän titteleitä tai ei ollenkaan, yli vuosikymmeneen (kuten 1930-luvulla ja 1960-luvulla).

1970-luvulta lähtien FC Barcelona on hyvin sitoutunut Totaalinen jalkapallo –tyyliin. Tämä tyyli modernina versionaan esitteli maailmalle Alankomaalainen valmentaja Rinus Michelsin ja hänen joukkueensa kapteeni Ajax Amsterdamissa ja Alankomaiden maajoukkueessa, Joan Cruyff. Sitä luonnehditaan hyökkääväksi pelityyliksi, ketterien pelaajien kanssa, jotka liikkuvat kentällä pelaten kaikkia paikkoja voidakseen paikata muita pelaajia, kun he hyökkäävät. 1970 –luvun alussa FC Barcelona otti käyttöön Totaalinen jalkapallo –tyylin värväämällä Rinus Michelsin päävalmentajakseen ja pari vuotta myöhemmin aikansa parhaan ja yhden historian mahtavimmista jalkapalloilijoista, Johan Cruyffin itsensä. Tätä tyyliä opetetaan ja harjoitellaan seuran akatemiassa (kuuluisa La Masia) ja on hallittu ja täydellistetty seurassa aina siitä lähtien. 1980-luvun lopussa ja 1990-luvun alussa Cruyff laittoi nimensä pysyvästi seuran hall of fame –listaan johtaen ”unelmajoukkueen” päävalmentajana 4 peräkkäiseen mestaruuteen ja 7 muuhun titteliin, sisältäen ensimmäisen Euroopan Cupin seuralle vuonna 1992 ja UEFA Cup Winner’s Cupin vuonna 1989.

Frank Rijkaard päävalmentajanaan (2003-2008) ja Ronaldinho pääpelaajanaan, FC Barcelona kehitti hyvin houkuttelevan tavan pelata jalkapalloa, jonka ansiosta se on voittanut toisen Euroopan Cup voittonsa vuonna 2006 (ensimmäinen Mestareiden Liigan aikana), 2 peräkkäistä mestaruutta ja 2 Espanjan Super Cupia. Per Guardiolasta, yksi ”unelmajoukkueen” pelaajista, tuli seuran päävalmentaja 2008. Hän kehitti Barcelonan tyyliä, joka nykyään tunnetaan ”Tiki-Taka” –tyylinä, jossa Barcelona dominoi peliä jatkuvilla lyhyillä syötöillä pelaajiensa välillä ja jatkuvalla paineella ja hyökkäyksillä vastustajansa maalilla. Guardiolan neljän johtamiskauden aikana seura voitti hämmästyttävän määrän palkintoja (14) sisältäen 2 Mestareiden Liigan voittoa, 3 peräkkäistä La Liga mestaruutta, 2 Copa Del Reytä, 3 peräkkäistä Espanjan Super Cupia, 2 UEFA Super Cupia ja 2 FIFA Club World Cupia. Tämä joukkue on monen mielestä seuran historian paras joukkue. Monet väittävät, että se oli paras joukkue, joka ikinä pelasi jalkapalloa parhaan koskaan peliä pelanneen pelaajan kanssa.

Seuran pitkästä erinomaisten pelaajien listasta seuraavat ja uudemmat nimet voi mainita: Michael Laudrop, Romario, Stoichcov, Koeman ja maalivahti Zubizarreta “unelmajoukkueesta” sekä Rijkaardin ja Pep:n joukkueesta Deco, Puyol, Ronaldinho , Samuenl Eto'o, Xavi, Iniesta ja Messi. Xavi pitää nimissään ennätystä esiintymisistä seurassa yli 470 pelillä La Ligassa ja yli 720 kaikkiaan. Poikkeuksellinen Messi pitää nimissään ennätystä maaleista seurassa yli 400 maalilla ja rikkoo lähes jokaisen seuran ennätyksen ollessaan vain uransa keskellä.

Isoimmat seuran vastustajat ovat Real Madrid (tätä ottelua kutsutaan El Clasicoksi) ja naapuriseura Español (tätä ottelua kutsutaan Derby Barceloniksi).

CAMP NOU:a, vuonna 1957 avattu Barcelonan stadionia pidetään yhtenä hienoimmista stadioneista maailmassa ja sillä on isoin katsojakapasiteetti Euroopassa 98 787 paikalla.

Sisaryrityksemme Sports Events on ylpeä ollessaan vuodesta 2006 alkaen luotettavin lippujen välittäjä markkinoilla ”Toimitustakuu” –politiikallamme. Jokaisen tilauksen käsittelee yksi myyntiedustajamme taataksemme parhaan mahdollisen asiakaspalvelun. 

Älä odota! Osta FC Barcelona –ottelulippusi tänään Lippu 365:ltä. Valikoimamme FC Barcelonan lipuissa eivät sisällä piilokuluja.

FC Barcelona lippuja - 2017-2018
Tapahtuma
Päivämäärä
Hinta
Hanki se
Kansainvälinen mestarien cup (Jalkapallo) FC Barcelona - Tottenham Hotspur
Pasadena, CA, Yhdysvallat - Rose Bowl
28 Heinäkuu 2018,
20:05
Ei lopullinen
Laaja
hintavalikoima
Kansainvälinen mestarien cup (Jalkapallo) FC Barcelona - AS Roma
Arlington, TX, Yhdysvallat - New Dallas Cowboys Stadium
31 Heinäkuu 2018,
21:00
Laaja
hintavalikoima
Kansainvälinen mestarien cup (Jalkapallo) AC Milan - FC Barcelona
Santa Clara, CA, Yhdysvallat - Levi's Stadion
04 Elokuu 2018,
17:05
Ei lopullinen
Laaja
hintavalikoima