Olemme luotettavin live-tapahtumien lippujen myyjä sekä jälleenmyyjä. Hinnat saattavat olla korkeammat tai matalammat kuin nimellisarvo
Olemme luotettavin live-tapahtumien lippujen myyjä sekä jälleenmyyjä. Hinnat saattavat olla korkeammat tai matalammat kuin nimellisarvo


Chelsea

UEFA Mestareiden Liigan finaali vuonna 2012 toi Chelsean ja Bayern Munichin yhteen. Molemmat joukkueet olivat erittäin motivoituneita pyyhkimään pois ikävät muistot, jotka heillä tästä tilaisuudesta oli kertynyt. Molemmat olivat hävinneet finaalin Manchester Unitedille dramaattisesti, Bayern vuonna 1999 ja Chelsea vuonna 2008.

Ja nyt, pelatessaan koti-stadionillaan ja johtaen peliä lukemin 1-0 kun peliaikaa oli enää 7 minuuttia jäljellä, Bayern oli varma, että titteli ei tällä kertaa luisuisi pois heidän sormiensa välistä. Mutta näin tapahtui. Didier Drogba tasoitti pisteet 88 minuutin kohdalla ja näin ollen lähetti joukkueet jatkoajalle ja rankkarikisaan. Pelin lopussa se oli Siniset, jotka veivät kotiin heidän ensimmäisen Metareiden Liiga palkintonsa. Tämä oli jälleen yksi todiste joukkueen kilpailuhengestä, joka alkoi ilmaantua 1990-luvun loppupuolella.

FC Chelsea perustettiin vuonna 1905. Stamford Bridge (nykyiseltä kapasiteetiltaan 41,837 istumapaikkaa) on palvellut joukkueen kotina aina siitä lähtien. Menestys tuli vasta 50 vuotta joukkueen perustamisen jälkeen, kun vuonna 1955 Chelsea yllättäen voitti heidän ensimmäisen Englannin  Valioliiga mestaruuden ja heti perään ensimmäisen Community Shield-kilpailun. Pelaajat, jotka saavuttivat tämän menestyksen joukkueelle, muistettiin vielä monta vuotta eteenpäin, johtuen siitä tosiasiasta, että Chelsea ei voittanut ainuttakaan titteliä moneen seuraavan vuoteen.

Mangeri Ted Drake ja pelaajat Bill Robertson, Ken Armstrong, John Harris, Roy Bentley, Stan Willemse, Eric Parsons, John McNichol, Les Stubbs, Peter Sillett, Derek Saunders ja Frank Blunstone ovat nimiä, jotka Chelsean hard core-fanit muistavat yhä tänäkin päivänä.

Seuraavina vuosikymmeninä menestys oli niukka ja satunnainen vieras lontoolaiselle joukkueelle, sisältäen myös siirrot toiseen liigaan. He voittivat Liiga Cupin vuonna 1965, FA Cupin vuonna 1970, the UEFA Cup Winners Cupin vuonna 1971 (pelaajien kuten Charlie Cooken, Peter Osgoodin ja David Webbin ollessa mukana) sekä voitti kahdesti Full Members Cupin 1980- luvun lopussa. (Kilpailu pidettiin Englannissa 7 kautena vuosina, jolloin englantilaiset joukkueet olivat pelikiellossa eurooppalaisista turnajaisista Heysel Stadiumin katastrofista johtuen).

Kuitenkin pian sen jälkeen, kun Englannin Valioliiga perustettiin vuonna 1992, joka oli houkutellut paikalle sijoittajia sekä ulkomaisia pelaajia, Chelsea alkoi voittaa palkintoja säännöllisin väliajoin. FA Cup voitto vuonna 1997 kautena, jolloin Ruud Gullit toimi managerina sekä Liiga Cup, UEFA Winners’ Cup ja Euroopan Super Cup vuonna 1998 olivat ensimmäiset tittelit joukkueen vaikuttavassa voittoputkessa. Mark Hughes, Dennis Wise, Steve Clarke, Dan Petrescu, Roberto Di Matteo, Gianfranco Zola ja Gianluca Vialli (joka korvasi Gullitin pelaajamanagerina) olivat tämän joukkueen päähenkilöt.

Kun Venäläinen biljonääri Roman Abramovichista tuli joukkueen omistaja vuonna 2003, isoja summia alkoi sataa sisään. Hänen toimestaan tehtiin sopimus manageri Jose Mourinhon kanssa, joka oli juuri hämmästyttänyt jalkapallomaailmaa voittamalla Mestareiden Liigan tittelin Porton kanssa ja hän teki sopimuksen myös muiden erinomaisten pelaajien kuten Claude Makélélén, Petr Čechin, Arjen Robben, Didier Drogban, Ricardo Carvalhon and Michael Essien kanssa. Yhdessä englantilaisten pelaajien Frank Lampardin, John Terryn ja Joe Colen kanssa sekä Mouribhon johtajuuden alaisuudessa vuosien 2004-2007 välisenä aikana, Chelsea voitti heidän toisen ja kolmannen tiukan mestaruuden, 2 Liiga Cupia, yhden FA Cupin ja yhden Community Shield kilpailun. Titteleiden voittaminen jatkui myös niiden managereiden parissa, jotka astuivat kuvioon Mourinhon jälkeen: Guus Hidink (FA Cup), Carlo Ancelotti (Championship, FA Cup, Community Shield), Roberto Di Matteo (FA Cup, Mestareiden Liiga) ja Rafa Benitez (UEFA Euroopan Liiga).  Chelseasta tuli yksi kaikista menestyneimmästä englantilaisesta palkintohirmu-joukkueesta 2000-2010 vuosikymmenenä ja oli ensimmäinen englantilainen joukkue, joka voitti kaikki eurooppalaiset palkinnot.

Vaikkakin nykyään Chelsea koostuu suurelta osin ulkomaisista pelaajista, sillä on myös perintöä omistaa joitakin parhaita brittiläisiä pelaajia kautta aikojen. Moni brittiläinen pelaaja on pelannut joukkueessa vuosien varrella, muiden muassa Jimmy Greaves (1957-1961), Terry Venables (1960-1966), George Graham (1964-1966), Ray Wilkins (1973-1979), Kerry Dixon(1983-1992) ja Frank Lampard (2001-2014).

Lampard on joukkueen top-maalintekijä yhteensä 211 maalilla. Ron Harris yhteensä 795 osallistumisella (vuosien 1961-1980 välillä) pitää hallussaan esiintymisten ennätystä.

Vuodesta 2006 lähtien Sports Events on ylpeä ollessaan toimitustakuu-periaatteellamme markkinoiden luotettavin lippujen välittäjä. Jokainen tilaus käsitellään yhden myyntiedustajan toimesta taataksemme parhaan mahdollisen asiakaspalvelun.  

 

Älä odota! Osta Chelsea F.C lippusi Sports Events 365:ltä jo tänään!

 

 

 

 

Chelsea lippuja - 2017-2018
Tapahtuma
Päivämäärä
Hinta
Hanki se
Ystävyysottelut - Jalkapallo (Jalkapallo) Chelsea - Perth Glory FC
Perth, Australia - Perth Arena
23 Heinäkuu 2018,
19:45
Ei lopullinen
Kansainvälinen mestarien cup (Jalkapallo) Chelsea - Sevilla FC
Varsova, Puola - National Stadium
28 Heinäkuu 2018,
17:00
Kansainvälinen mestarien cup (Jalkapallo) Chelsea - Inter
Gothenburg, Ruotsi - Ullevi Stadium
01 Elokuu 2018,
19:05
Ei lopullinen
Kansainvälinen mestarien cup (Jalkapallo) Arsenal - Chelsea
Solna, Ruotsi - Solna Arena
04 Elokuu 2018,
10:15
FA Community Shield (Jalkapallo) Manchester City - Chelsea
Lontoo, Englanti - Wembley Stadium
05 Elokuu 2018,
19:45
Ei lopullinen
Alkaen
176