Olemme luotettavin live-tapahtumien lippujen myyjä sekä jälleenmyyjä. Hinnat saattavat olla korkeammat tai matalammat kuin nimellisarvo
Olemme luotettavin live-tapahtumien lippujen myyjä sekä jälleenmyyjä. Hinnat saattavat olla korkeammat tai matalammat kuin nimellisarvo


Inter

Inter Milan on yksi italialaisen jalkapallon jättiläisistä. Joukkue on perustettu vuonna 1908 ikään kuin Milan Cricketin ja Football Clubin (nykyisen AC Milanin) erkaantumisjoukkueena. Inter pelaa kotipelinsä San Siro stadionilla, joka tunnetaan myös nimellä Stadio Giuseppe Meazza, jossa he kisaavat AC Milanin kanssa. Paikallisjoukkue AC Milania pidetään heidän suurimpana kilpavastustajana ja ottelut näiden kahden joukkueen välillä, jotka tunnetaan nimellä Derby della Madonnina, ovat kaikkein katsotuimpia derbyjä koko jalkapallomaailmassa. Moni legendaarinen jalkapalloilija on pitänyt yllä Inter Milanin mustasinistä pelipaitaa, mukaan lukien Luis Figo, Ronaldo ja Jürgen Klinsmann.

Lempinimeltään Nerazzurri (mustat ja siniset), Inter on voittanut A-sarjan tittelin 18 kertaa, joka on tasavertainen määrä AC Milanin kanssa ja joukkueista vain Juventus on yltänyt parempaan. Vuosien 2006 ja 2010 välillä Inter Milan voitti viisi kunniallista A-sarjan titteliä. Inter on myös voittanut UEFA Mestarien liigan kolme kertaa, viimeisimmän vuonna 2010 Jose Mourinhon johdon alaisuudessa. Joukkue on myös voittanut Coppa Italian seitsemän kertaa. Inter lopetti 9.sijaan A-sarjan kauden vuonna 2012-2013 ja 6.sijaan kautta aiemmin.

Tällä hetkellä joukkuetta johtaa Walter Mazzarri, joka otti ohjat käsiinsä toukokuussa 2013, toimittuaan managerina Napolissa erittäin maineikkaan kauden. Mazzari on Interin kuudes manageri sen jälkeen kun Jose Mourinho jätti joukkueen vuonna 2010. Aiempia mainitsemisen arvoisia joukkueen managereja ovat olleet muuan muassa Roberto Mancini, Marcello Lippi ja nykyinen Englannin pomo, Roy Hodgson.

Joukkueen kapteeni on 39-vuotias Argentiinalainen puolustaja Javier Zanetti, joka on joukkueen pitkäaikaisin pelaava pelaaja. Zanetti, lempinimeltään Il Capitano (Kapteeni) liittyi Inter Milaniin vuonna 1995 ja on ehtinyt tehdä yli 800 esiintymistä joukkueelle. Hänen viisi A-sarjan titteliä sekä pitkäaikainen sitoutuminen joukkueeseen on tehnyt hänestä elävän legendan San Siro stadionilla.

Joitakin joukkueen avainpelaajia tänä päivänä ovat Esteban Cambiasso, Diego Milito, Antonio Cassano, Fredy Guarin ja Rodrigo Palacio, joka oli joukkueen top-maalintekijä kaudella 2012-2013.

 

Vuodesta 2006 lähtien Sports Events on ylpeä ollessaan toimitustakuu-periaatteellamme markkinoiden luotettavin lippujen välittäjä. Jokainen tilaus käsitellään yhden myyntiedustajan toimesta taataksemme parhaan mahdollisen asiakaspalvelun.  

 

Älä odota! Osta Inter Milan lippusi jo tänään.

 

Inter lippuja - 2017-2018
Tapahtuma
Päivämäärä
Hinta
Hanki se
Kansainvälinen mestarien cup (Jalkapallo) Chelsea - Inter
Gothenburg, Ruotsi - Ullevi Stadium
01 Elokuu 2018,
19:05
Ei lopullinen
Kansainvälinen mestarien cup (Jalkapallo) Inter - Sevilla FC
Lecce, Italia - Stadio Via del Mare
07 Elokuu 2018,
19:00
Kansainvälinen mestarien cup (Jalkapallo) Atletico Madrid - Inter
Madrid, Espanja - Wanda Metropolitano (La Peineta)
12 Elokuu 2018,
20:05
Ei lopullinen