Olemme luotettavin live-tapahtumien lippujen myyjä sekä jälleenmyyjä. Hinnat saattavat olla korkeammat tai matalammat kuin nimellisarvo
Olemme luotettavin live-tapahtumien lippujen myyjä sekä jälleenmyyjä. Hinnat saattavat olla korkeammat tai matalammat kuin nimellisarvo


Liverpool

Jos olit jo jalkapallofani vuonna 2005, sen vuoden Mestarien liigan finaali on luultavasti yksi niistä harvoista peleistä, joita et koskaan unohda. Vaikka et olisikaan Liverpool FC fani, sinun on myönnettävä, että siinä ottelussa saattoi olla muutakin, kuin pelkkää jalkapalloa. Jotain, joka johtui seuran perinteistä, hyveistä ja faneista. Se jokin, mikä tekee Liverpool FC:stä sen kiehtovan seuran joka se on. Liverpool FC:n perusti vuonna 1892 John Houlding, joka omisti maakiinteistön, jolla Anfield stadionin seisoi. Siitä lähtien, Anfield on toiminut seuran kotina.

Vuonna 1901 Liverpool voitti ensimmäisen mestaruuden. Vuonna 1990 se voitti sen 18. ja toistaiseksi viimeisen. Kun sen voittamat 5 Euroopan Cupia, 3 UEFA Cupia, 3 UEFA Super Cupia, 7 FA Cupia ja 8 Liigan Cupia lisätään sen 18 mestaruuteen ei ole ihme, miksi Liverpooliä pidetään yhtenä suurimmista Englantilaisista ja Eurooppalaisista seuroista historiassa. Se on edelleen menestyksekkäin Englantilainen seura Euroopan Cupissa (Mestarien liiga).

1959 erottuu vuotena, jolloin Liverpoolin kohtalo muuttui. Tuona vuonna Bill Shankly, Skottilainen entinen pelaaja, jolla oli valmennuskokemusta Skotlannin liigassa, otti päävalmentajan aseman seurassa. Siihen saakka Liverpool oli voittanut mestaruuden 5 kertaa ja pelasi 2. divisioonassa, johon se putosi vuonna 1954. Apuvalmentajien Bob Paiselyn, Joe Faganin ja Reuben Bennetin avulla, Shankly laittoi Liverpool FC:n kunnian polulle. Valmennusjohdon Shankly (1959-1974), Paisely (1974-1983) ja Fagan (1983-1985) avulla Liverpool voitti 10 mestaruutta, 2 FA cupia, 4 liiga cupia, 2 UEFA cupia ja 4 Euroopan Cupia. Tätä ilmiömäistä menestystä seurasi lisää titteleitä Kenny Dalglishin johdolla 1980-luvun lopulla. Käytännössä Liverpool oli se Englantilainen seura 1970 ja 1980 -luvuilla.

2000-luvulta lähtien seura on voittanut FA Cupin kahdesti, Liiga cupin kolme kertaa, UEFA Cupin (vuonna 2001) ja Mestarien liigan kerran (vuonna 2005 Rafa Benitez managerina) sankarillisessa ja unohtumattomassa ottelussa AC Milanoa vastaan, josta Liverpool nousi 0-3 vajeesta puoliajalla, voittamaan rangaistuspotkuilla. Tämä voitto toi Liverpoolille viidennen Euroopan cupin ja siksi pokaali siirtyi seuran pysyvään hallintaan. Liverpool ei ole vielä voittanut Premiere League Championshipiä (alkoi vuonna 1992 sen nykyisellä muodostelmalla), ja odottaa edelleen tekevänsä niin. Viime kaudella (2013-14) seura oli hyvin lähellä voittaa mestaruuden, johtaen liigaa loppuvaiheessa, mutta antoi periksi Manchester Cityn tavoittelulle tittelistä.

Kaksi suurta tragediaa jalkapallon historiassa liittyvät Liverpooliin ja sen hartaaseen kannattajajoukkoon. Ensimmäinen on Heysel Stadionin tragedia Euroopan Cupin finaalissa Juventusta vastaan 1985. Tässä kammottavassa tapahtumassa 39 Juventus –fania menehtyi johtuen tilanahtaudesta ja stadionin seinän romahtamisesta. Merkittävä syy onnettomuudelle johtui Liverpoolin fanien holtittomasta käyttäytymisestä, vaikka myöhemmin osoittautuikin, että huono stadionin kunto ja Belgian poliisin virheet olivat myös merkittäviä tekijöitä. Tämä tragedia heijastuu huippuna Englantilaisten fanien huliganismista. Tämän seurauksena Englantilaiset seurat kiellettiin Euroopan otteluista 5 vuodeksi ja Liverpool vieläkin pidemmäksi aikaa.Toinen tragedia on Hillsbourough onnettomuus FA Cupin semifinaalissa vastaan Nottingham Forestia vuonna 1989. Tässä tapauksessa 96 Liverpoolin fania kuoli tungoksen takia. Se erottuu suurimpana katastrofina Brittiläisen jalkapallon historiassa. Tämä tragedia laitettiin Liverpoolin fanien syyksi, mutta lopulta (ja vasta viime aikoina) Britannian viranomaiset ovat myöntäneet johtuneen poliisien huonoista päätöksistä. Päätökset, jotka aiheuttivat tungosta ja jälkimainingeissa estivät tehokkaan hoidon monille loukkaantuneille, joka olisi voinut pelastaa heidän henkensä.

Liverpoolin fanit ovat tunnettuja kaikkialla maailmassa heidän intohimoisesta tuestaan seuralleen. Laulusta "you will never walk alone” tuli fanien tunnuslaulu 1960-luvun alussa ja siitä on tullut tärkeä ominaisuus seuralle siitä lähtien.

Neljä pelaajaa erottuvat eniten Liverpoolin kunnian päivistä 1970 ja 1980 -luvuilta; Maalivahti Ray Clemence ja hyökkääjät Kevin Keegan, Kenny Dalglish ja Ian Rush, joka pitää nimissään seuran maaliennätyksen (346 maalia 660 esiintymisessä). Seuran esiintymisisien ennätyksen pitää nimissään Ian Callaghan (857) vuosien 1960 ja 1978 välillä.

Nykyinen seuran symboli on kapteeni Steven Gerrard, jolla on 676 esiintymistä ja 176 maalia nimissään. 34 -vuotiaana ja seuran viimeaikasen oston, Mario Ballotellin Milanista, kanssa tämä kausi saarraa olla Gerrardin viimeinen mahdollisuus voittaa Valioliigan mestaruus.

FC Liverpoolin suurimmat vastustajat ovat sen naapurit Everton ja Manchester United.

Anfield Stadionin kapasiteetti on 45 276 paikkaa. Hiljattain Liverpool FC on saanut luvan lisätä Anfieldin kapasiteettia noin 59 000 paikkaan. Rakentaminen alkaa ensi vuonna ja sen on määrä valmistua 2016-17 kaudelle. Johtuen sen historiasta ja siitä, että istuimet ovat niin lähellä kenttää, unohtamatta fanien luomaan erityistä tunnelmaa, ottelun seuraaminen Anfield Stadionilla on unohtumaton jalkapalloelämys.

Vuodesta 2006 lähtien, Sports Events on ylpeä olla markkinoiden luotettavin lippumeklari, meidän "Toimitus Takuu" -politiikaamme myötä. Joka tilauksen käsittelee yksi meidän myyntiesittelijöistämme varmistaaksemme parhaan mahdollisen asiakaspalvelun.

Älä odota! Osta tänään Liverpool lippusi yrityksestä Sports Events 365.

Liverpool lippuja - 2017-2018
Tapahtuma
Päivämäärä
Hinta
Hanki se
UEFA Champions League (Jalkapallo) Champions League Final: Real Madrid - Liverpool
Kiova, Ukraina - Olympic Stadium
26 Toukokuu 2018,
21:45
Alkaen
623
Kansainvälinen mestarien cup (Jalkapallo) Liverpool - Borussia Dortmund
Charlotte, NC, Yhdysvallat - Bank of America Stadium
22 Heinäkuu 2018,
16:00
Laaja
hintavalikoima
Kansainvälinen mestarien cup (Jalkapallo) Manchester City - Liverpool
East Rutherford, NJ, Yhdysvallat - MetLife Stadium
25 Heinäkuu 2018,
20:00
Laaja
hintavalikoima
Kansainvälinen mestarien cup (Jalkapallo) Manchester United - Liverpool
Ann Arbor, Mchigan, Yhdysvallat - Michigan Stadion
28 Heinäkuu 2018,
17:05
Ei lopullinen
Laaja
hintavalikoima
Ystävyysottelut - Jalkapallo (Jalkapallo) Liverpool - SSC Napoli
Dublin, Irlanti - Aviva Stadium
04 Elokuu 2018,
19:45
Alkaen
98