Olemme luotettavin live-tapahtumien lippujen myyjä sekä jälleenmyyjä. Hinnat saattavat olla korkeammat tai matalammat kuin nimellisarvo
Olemme luotettavin live-tapahtumien lippujen myyjä sekä jälleenmyyjä. Hinnat saattavat olla korkeammat tai matalammat kuin nimellisarvo


Manchester United

26. toukokuuta 1999 on päivämäärä, joka tulee ikuisesti jäämään Manchester United-fanien sydämiin ja mieliin. Itseasiassa, kyseinen päivämäärä tullaan luultavasti muistamaan kaikkien jalkapallofanien sydämissä ja mielissä. Se oli, siltä varalta että tapahtuma on sattunut menemään huomionne ohi, Mestareiden Liigan finaali Camp Nou:ssa.

Bayern Munich ja Manchester United asetteli rivinsä otteluun, joka määrittäisi kumpi kahdesta joukkueesta voittaisi historiallisen mantereen sisäisen sopraanon. Pelin loppuvaiheessa, ennen kuin italialainen tuomari Pierluigi Collina lisäsi 3 extra-minuuttia loukkaantumisesta, United oli häviöllä 0-1. Lisätyn ajan lopussa tulokset pistetaulukolla näyttivät: Manchester United 2 Bayern Munich 1. Se oli luultavasti dramaattisin muodonmuutos koko jalkapallon historiassa.

Manchester United perustettiin vuonna 1878 nimellä Newton Heath LYR Football Club. Se vaihtoi nimensä Manchester Unitediksi vuonna 1902 ja muutti Old Traffordiin vuonna 1910, joka on toiminut sen kotistadionina aina siitä lähtien.

Manchester United pitää hallussaan Englannin Valioliigan sekä Mestareiden Liigan ennätystä 20 tittelillä, 12 FA Cupilla (viimeisin on heidän vuoden 2016 voitto Crystal Palacesta) ja 21 FA Community Shieldillä. Kun siihen lisätään 3 Mestariden Liigan voittoa, 1 Euroopan Liiga voitto, 1 UEFA Cup Winners’ Cup voitto, Intercontinental Cup voitto sekä 1 FIFA Club Maailmanmestaruus, ei ole ihme, että Unitedia pidetään yhtenä jalkapallon menestyksekkäimpänä joukkueena. Kaikkein ikimuistoisin kausi joukkueen historiassa on luultavasti kolminkertainen voittokausi vuonna 1998-99.

Kaksi legendaarista valmentajaa on työskennellyt joukkueessa kahtena eri aikakautena ja kumpikin heistä on jättänyt jälkeensä suuren ja rikkaan perinnön. Sir Matt Busby nimitettiin tehtävään vuonna 1945 ja hän johti joukkuetta aina vuoteen 1969 asti. Hänen virkakautensa aikana Punaisista Paholaisista tuli yksi voittajajoukkueista ja se alkoi saavuttaa titteleitä pitkän, melkein 40-vuotta kestäneen tauon jälkeen. Busbyn aikana United voitti 5 liiga-mestaruutta, 2 FA Cupia sekä 5 Community Shieldiä. Kaikista halutuin titteli, Euroopan Mestareiden Cup, voitettiin vuonna 1968 höystettynä legendaarisella ”The Busby Babes”- lempinimellä, kolmen jalkapallotähden johtamana, joita kutsuttiin nimellä Pyhä Kolminaisuus (Holy Trinity)- Bobby Charlton, George Best ja Denis Law. Ensimmäinen Euroopan Cup voitettiin lukemin 4-1 Benefica-joukkueesta Wembley Stadiumilla jatkoajalla. Se teki Unitedista ensimmäisen englantilaisen joukkueen (sekä toisen brittiläisen joukkueen Celtic Glasgowin jälkeen), joka voitti Euroopan Cupin. Se oli eeppinen saavutus suurenmoisen valmentajauran lopussa. Se myös symboloi joukkueen elpymistä tragedian jälkeen, joka iski Munichissa vuonna 1958, jolloin joukkueen lentokone syöksyi alas Munichin lentokentälle veloittaen näin ollen kahdeksan pelaajan hengen ja monta loukkaantunutta muiden muassa Busbyn.

Unitedin toinen erinomaisuuden aikakausi sijoittui Sir Alex Fergusonin alaisuuteen. Hänet nimitettiin tehtäväänsä vuonna 1986 ja hän johti joukkuetta vuoteen 2013 asti. Hänen valtakautenaan United voitti 13 Valioliiga titteliä, 5 FA Cupia, 4 Liiga Cupia, 11 Community Shieldiä, 2 Mestareiden Liigaa, 1 UEFA Cup Winners Cupin, 1 Euroopan Super Cupin, 1 Intercontinental Cupin sekä 1 FIFA Club Maailmanmestaruuden. Fergusonilla oli lahja havaita ja varustaa nuoria lahjakkuuksia. Gary Neville, Phil Neville, David Beckham, Paul Scholes, Nicky Butt, Cristiano Ronaldo, Eric Cantona, Rio Ferdinand ja Wayne Rooney ovat vain muutamia pelaajia, joista tuli maailmankuuluja hänen valmennuksensa alaisuudessa.

Unitedin pitkän ja maineikkaan uran aikana on ollut mukana monta mainitsemisen arvoista pelaajaa. Näistä esimerkkinä Harry Gregg, joka selviytyi Munichin tuhosta ja kolme kuukautta jälkeenpäin johti joukkueensa FA Cupin Finaaliin, Sir Bobby Charlton, toinen selviytyjä, josta tuli yksi joukkueen suurimmista symboleista sekä kansallisjoukkueen Bryan Robson, joka palveli joukkueen kapteenina 12 vuotta, ja tietenkin Best, jota pidetään monien keskuudessa parhaimpana pelaajana, joka on ikinä pelannut Unitedissa.

Ryan Giggs pitää hallussaan monia joukkueen ennätyksiä, sisältäen osallistumisten määrän ( yhteensä 963 kertaa 672 liiga-pelissä vuosien 1990-2014 aikana). Tätä ennätystä on syrjäyttämässä Charltonin ennätys yhteensä 758:lla osallistumisella. Charlton on toinen maalintekijöiden ennätyslistalla yhteensä 249:llä maalilla, jääden jälkeen Wayne Rooneylle, joka on tehnyt 253 maalia yhteensä 559:ssä ottelussa.

Cristiano Ronaldo, joka pelasi Manchester Unitedissa vuosien 2003-2009 aikana, siirtyi Real Madridiin merkittävällä 80 miljoonan punnan summalla, tehden näin siirtymiseen liittyvän ennätyksen.

Manchester Unitedin suurin arkkivihollinen on Manchester City sekä Englannin luoteenpuoleinen naapuri Liverpool. The Derby of Manchester on yksi suurimmista derbyistä Englannissa ja kansainvälisessä jalkapallossa ja north-west derby Liverpoolia vastaan on monien mielestä kuuluisin sekä kaikkein tärkein kilpailu englantilaisessa jalkapallossa.

Old Trafford, joka on toiminut joukkueen kotistadionina aina sen vuoden 1910 avajaisista lähtien, vangitsee joukkueen hengen ja legendan. Pelin seuraaminen tällä 75 635 istumapaikan stadionilla on todellinen elämys, jonka muistaa koko eliniän. Kun on kerran saanut mahdollisen vierailla siellä, on helppoa ymmärtää stadionin lempinimeä, jonka Charlton on sille kehitettänyt – Unelmien Teatteri.

 

Sports Events on ylpeä ollessaan toimitustakuu-periaatteellamme markkinoiden luotettavin lippujen välittäjä. Jokainen tilaus käsitellään yhden myyntiedustajan toimesta taataksemme parhaan mahdollisen asiakaspalvelun.  

 

Älä odota! Osta Manchester United lippusi Sports Events 365:ltä jo tänään.

 

 

 

Manchester United lippuja - 2017-2018
Tapahtuma
Päivämäärä
Hinta
Hanki se
Ystävyysottelut - Jalkapallo (Jalkapallo) Manchester United - Club America (MEX)
Glendale, AZ, Yhdysvallat - University of Phoenix Stadium
19 Heinäkuu 2018,
19:00
Ei lopullinen
Laaja
hintavalikoima
Ystävyysottelut - Jalkapallo (Jalkapallo) Manchester United - San Jose Earthquakes
Santa Clara, CA, Yhdysvallat - Levi's Stadion
22 Heinäkuu 2018,
14:00
Ei lopullinen
Laaja
hintavalikoima
Kansainvälinen mestarien cup (Jalkapallo) AC Milan - Manchester United
Pasadena, CA, Yhdysvallat - Rose Bowl
25 Heinäkuu 2018,
20:05
Ei lopullinen
Laaja
hintavalikoima
Kansainvälinen mestarien cup (Jalkapallo) Manchester United - Liverpool
Ann Arbor, Mchigan, Yhdysvallat - Michigan Stadion
28 Heinäkuu 2018,
17:05
Ei lopullinen
Laaja
hintavalikoima
Kansainvälinen mestarien cup (Jalkapallo) Manchester United - Real Madrid
Miami, FL, Yhdysvallat - Hard Rock Stadium
31 Heinäkuu 2018,
20:00
Laaja
hintavalikoima