Olemme luotettavin live-tapahtumien lippujen myyjä sekä jälleenmyyjä. Hinnat saattavat olla korkeammat tai matalammat kuin nimellisarvo
Olemme luotettavin live-tapahtumien lippujen myyjä sekä jälleenmyyjä. Hinnat saattavat olla korkeammat tai matalammat kuin nimellisarvo


Sevilla FC

Vaikuttaa siltä, ettei yksikään toinen joukkue koko jalkapallomaailmassa ole kunnostautunut samalla tavalla kuin Sevilla FC viimeisen vuosikymmenen aikana, valmentaen nuoria paikallisia pelaajia ja ostaen verrattain edullisia ja tuntemattomia lahjakkuuksia, myyden heidät jälleen muutaman vuoden jälkeen Euroopan suurimmille liigoille suurella summalla. Ja kun tähän lisätään vielä se tosiasia, että vuosien varrella joukkue on säilynyt todella kilpailuhenkisenä, keikkuen espanjalaisen La Ligan kärkisijoilla ja voittaen Euroopan mestaruuksia, Sevillan voidaan katsoa edustavan erittäin viisasta valmennusta, ammattimaista menestymistä sekä ennen kaikkea – intohimoa.  

Sevilla Futbol Club perustettiin vuonna 1890 Andalusian pääkaupungissa Sevillassa. Melkein 20 vuotta myöhemmin, perustettiin joukkue Real Betis, luoden näin kiihkeän kilpailun uhreilumaailmassa – Andalusian taistelun – Sevillan punaiset vastaan Betisin vihreät. Ensimmäinen Sevilla Derby pelattiin vuonna 1915 ja Sevilla voitti lukemin 4-3. Siitä lähtien Sevilla on voittanut Derbyn 53 kertaa ja Betis yhteensä 37 kertaa.

Sevilla voitti tähän mennessä ainoan La Liga tittelinsä vuonna 1946, mutta on sijoittunut toiseksi neljässä eri tilaisuudessa. Joukkue on myös voittanut 5 Copa del Rey pokaalia, kaksi UEFA Cupia ja yhden Spanish Super Cupin. Loistokkaiden vuosien 2013/14, 2014/15 ja 2015/16 aikana Sevilla voitti kolme peräkkäistä Euroopan Liiga Cupia, ollen näin ainoa joukkue, joka siihen on kyennyt.

Viimeisen vuosikymmenen aikana, Sevillalla on ollut monia supertähtiä, jotka kasvoivat erinomaisessa nuorten akatemiassa ja myöhemmin siirtyivät tunnetuimpiin joukkueisiin kymmenien miljoonien eurojen summalla, mahdollistaen näin vakaan taloudenhoidon aikana, jolloin useat jalkapallojoukkueet tulevat tiensä päähän kohtuuttomien menojen seurauksena. Kyseisten tähtipelaajien lyhyeen listaan kuuluu: José Antonio Reyes, Sergio Ramos, Júlio Baptista, Dani Alves, Carlos Bacca, Kévin Gameiro, Álvaro Negredo, Jesus Navas, Geoffrey Kondogbia, Ivan Rakitic ja Alberto Moreno. Jotkut pelaajista, kuten Reyes ja Navas palasivat Sevillaan pelaten joitakin vuosia Englannissa.

Joukkueen kaikkien aikojen johtava maalintekijä on Campana, joka on tehnyt 218 maalia vuosien 1926-1946 välisenä aikana. Juan Arza on eniten osaa ottanut pelaaja yhteensä 414:ssä Sevillan riveissä pelatussa ottelussa vuosien 1943-1959 aikana. Lähellä tätä ennätystä ja luultavasti sen ohittaen on Jesus Navas, joka palasi Andalusiaan Manchester Citystä Sevillan toiselle kaudelle, Navas on osallistunut tähän mennessä 413 otteluun.

Sevillan suurin koskaan saavutettu voitto on 11-1 lukemiin päättynyt peli, joka pelattiin Real Madridia vastaan vuoden 1940/41 kaudella. La Liga peleissä joukkue on hävinnyt lukemin 0-8 kahdesti, Real Oviedoa ja Real Madridia vastaan pelattaessa.

Sevilla pelaa ottelunsa 45 500 istumapaikan Ramon Sanchez Pizjuan Stadiumilla.

 

Vuodesta 2006 lähtien Sports Events on ylpeä ollessaan toimitustakuu-periaatteellamme markkinoiden luotettavin lippujen välittäjä. Jokainen tilaus käsitellään yhden myyntiedustajan toimesta taataksemme parhaan mahdollisen asiakaspalvelun.  

 

Älä odota! Osta FC Sevilla lippusi Sports Events 365:ltä jo tänään!

 

Sevilla FC lippuja - 2017-2018
Tapahtuma
Päivämäärä
Hinta
Hanki se
Kansainvälinen mestarien cup (Jalkapallo) Sevilla FC - SL Benfica
Zurich, Sveitsi - Stadion Letzigrund
20 Heinäkuu 2018,
08:00
Kansainvälinen mestarien cup (Jalkapallo) Chelsea - Sevilla FC
Varsova, Puola - National Stadium
28 Heinäkuu 2018,
17:00
Kansainvälinen mestarien cup (Jalkapallo) Inter - Sevilla FC
Lecce, Italia - Stadio Via del Mare
07 Elokuu 2018,
19:00