Usein kysytyt kysymykset

Yleisesti

Lippu 365 – Keitä me olemme?

Me olemme eri ammattiryhmistä (Asianajaja, Insinööri, Ohjelmoija, markkinointipäällikkö) koostuva tiimi, jotka ammattinsa lisäksi fanittavat urheilua. Meillä oli tapana matkustaa paljon ympäri maailmaa, aina etsien seuraavaa ottelua, jota seurata. Vuoden 2006 alussa päätimme muuttaa harrastuksemme liiketoimeksi ja siten perustimme Sports Events 365 Ltd:n. Halusimme jokaisen urheilua rakastavan saavan täyden informaation siitä, mitä missäkin on meneillään ja voivan löytää jokaisen ottelun sekä turnauksen. Kehitimme ensimmäisen hakukoneen tuleville urheilutapahtumille, maailmanlaajuisesti. Sen jälkeen lisäsimme mahdollisuuden ostaa lippuja internetistä, suurimman osan tapahtumista me esittelemme sivustollamme. Hintamme vaihtelee kilpailukykyisen ja tyyriin välillä. Meidän asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten 24/7. Me uskomme laadukkaaseen asiakaspalveluun, ja edelleen rakastamme urheilua!

Voinko tavoittaa teidät, jos minulla on jotain kysyttävää?

Lippujen ostamisen jälkeen, voit käyttä kuumalinjanumeroitamme +34-93-1846750 ja +353-1-697-2184. Tämä numero on nykyisten asiakkaiden käytettäväksi ainoastaan ostettuja lippuja koskevien asioiden vuoksi. Asiakaspalvelumme käsittelee kaikki ongelmat, jotta voit rentoutua ja nauttia matkastasi. On tärkeää, että otat yhteyttä meihin niin pian kuin mahdollista, oli kyseessä sitten mikä tahansa ongelma lippujen tai niiden toimittamisen kanssa.

Mitä jos tapahtuma on siirretty tai peruttu?

Harvinaisissa tapauksissa tapahtuma on siirretty tai peruttu. Emme ole sitoutuneet ilmoittamaan tällaisesta muutoksesta. Jos kuitenkin tiedämme, tiedotamme sinua välittömästi, jotta voit käyttää lippujasi uudelleen aikataulutetussa tapahtumassa (jos tapahtuma on siirretty). Jos et pysty osallistumaan uudelleen aikataulutettuun tapahtumaan, teemme parhaamme, jotta voit saada hyvityksen tai myydä lippusi eteenpäin. Jos tapahtuma on kokonaan peruttu – me kysymme korvauksen lipuista tapahtumanjärjestäjältä ja useimmissa tapauksissa liput korvataan. Ota huomioon: Olemme sidoksissa tapahtumanjärjestäjien sääntöihin ja ehtoihin, jotka vaihtelevat tapahtumien mukaan. Teemme parhaamme auttaaksemme, mutta emme voi taata hyvitystä.

Toimitus

Kuinka saan lippuni?

Tarkistakaa toimitus-vaihtoehto tai vaihtoehdot klikkaamalla jokaisen kategorian vieressä sijaistevaa + kuvaketta. Löydätte saman informaation myös klikkaamalla osta-nappia. Jokaiselle lippu-kategorialle on saatavilla yksi tai kaksi vaihtoehtoa. Ystävällisesti huomioikaa: Eri kategorioissa saattaa olla useita toimitus-vaihtoehtoja, jopa samalle tapahtumalle. Ohjeita: Yleensä me toimitamme liput hotellillenne päivää ennen ottelua. Toimituksesta vastaa paikallinen lähettipalvelu. Joissakin tapauksissa järjestämme keskeisellä paikalla sijaitsevan noutopisteen, yleensä silloin, kun saavutte ottelupäivänä, tai kun teillä ei ole hotellivarausta tai jos hotellinne sijaitsee kaupungin ulkopuolella. Saatte tarkat nouto-ohjeet sähköpostiinne, sen jälkeen kun lippunne on vahvistettu. Varmistakaa, että teillä on meiltä kaikki tarvittavat ohjeet, tarkka sijainti lippujen noutamista varten, vaikka noutaminen tapahtuisi tapahtumapaikalla. Ohjaamme teidät johonkin tiettyyn paikkaan. Lisä-toimitusvaihtoehdot ovat E-lippu, Mobiili-lippu ja merkityt istumapaikat. Joissakin tapahtumissa kotiinkuljetus on myös mahdollista. Lippujen Toimitusta koskeva informaatio saattaa muuttua ja me saatamme ottaa teihin yhteyttä niin pian kuin tiedämme asiasta. Olkaa hyvä ja tarkistakaa sähköpostinne säännöllisin väliajoin, myös silloin kun matkustatte.

Pitääkö minun tiedottaa hotelliani saapuvista lipuista?

On todella tärkeää, että tiedotat hotelliasi. Heidän tulee tietää, että odotat kirjettä sekä hotellin vastaanoton täytyy vastaanottaa ja allekirjoittaa toimitus. Ohjeita: Varmista, että hotelli on valmis allekirjoittamaan ja säilyttämään kirjeen sinua varten. Varmista, että Lippu 365 -tiimi tietää, kenen nimellä hotellihuone on varattu. Älä mainitse, että odotat lippuja urheilutapahtumaan varkauden välttämiseksi.

Emme ole suunnitelleet yöpyvämme tapahtumakaupungin hotellissa, mutta ainoa toimitusvaihtoehto on toimitus hotellille. Mitä voimme tehdä?

Me tarjoamme luultavasti sinulle vaihtoehtoisen ratkaisun, yleensä tarjoamalla noutopisteen keskustan hotellista tai muulta keskeiseltä noutopaikalta, varsinkin seuraavista kaupungeista: Barcelona, Madrid, Lontoo, Manchester, München ja Pariisi. Tätä varten kerro asiasta ”Huomioi” -kohdassa ostosta tehdessä. Kun saamme pyyntösi, otamme yhteyttä ja teemme parhaamme auttaaksemme. Ota huomioon, että toimituskulut veloitetaan, kun liput toimitetaan vaihtoehtoiseen kohteeseen.

Mikä on Mobile lippu?

Mobile lippu on lippu, joka näkyy vain mobiililaitteessa. Tässä lipussa on ainutlaatuinen viivakoodi, joka skannataan sisäänkäynnissä tapahtumapaikalle. Lähetämme sinulle Mobile lippusi ja ohjeet, kuinka voit avata tilin erityisellä verkkosivustolla tai sovelluksella, jotta näet Mobile liput. Joissakin tapauksissa lähetämme lippusi kuvakaappauksen mobiililaitteellesi. Mobile lippua voi käyttää vain mobiililaitteella eikä sitä voi tulostaa.

Mikä on Flash Seat ticket?

Flash Seats on luottokorttipohjainen digitaalinen lipunmyyntisysteemi, jonka avulla voit astua sisään tapahtumapaikalle yksinkertaisesti näyttämällä luottokorttiasi. Luottokorttia käytetään vain henkilöllisyystodistuksena, jotta voit päästä tapahtumapaikalle. Kun lähetämme sinulle Flash Seats -liput, saat ilmoituksen ohjeiden kanssa kuina rekisteröityä ja saada liput. Rekisteröintiprosessin aikana syötät luottokorttitiedot. Kun olet tapahtumapaikalla, esität saman luottokortin sisäänkäynnillä ja saat kaikki liput. Flash Seat -lippuja ei voi tulostaa.

Varaaminen ja maksaminen

Mitä jos en ole varannut vielä hotellia?

Jos teillä ei ole vielä hotellinne tietoja, olette enemmän kuin tervetulleita tekemään tilauksen ja toimittamaan meille hotellinne tiedot myöhemmässä vaiheessa. Jotta toimitus onnistuu moitteettomasti, teidän tulee ilmoittaa hotellinne tiedot viikkoa ennen tapahtumaa. Meidän asiakaspalvelu-tiimimme pitää teihin yhteyttä sen jälkeen kun lippunne ovat tilattu ja vahvistettu. Huomioikaa, että joissakin tapauksissa, ja etenkin jos hotelli sijaitsee kaupungin ulkopuolella tai jos hotellissa ei ole koko yötä palvelevaa vastaanottoa, me saatamme vaihtaa lippujen toimitustavan noudoksi ja teitä pyydetään saapumaan keskeisellä paikalla sijaitsevalle noutopisteelle saadaksenne lippunne.

Miksi lippujen hinta on korkeampi kuin niiden nimellisarvo?

Lippu 365 toimii toissijaisena markkinapaikkana, jossa lippujen saatavuus ja niiden hinnoittelu ovat riippuvaisia kysynnästä ja tarjonnasta. Sen takia korkean profiilin tapahtumat tai loppuunmyydyt tapahtumat ovat oletetusti paljon kalliimpia kuin niiden todellinen nimellisarvo on. Ota myös huomioon, että useimmissa tapauksissa ostamme liput nimellisarvoa kalliimmalla hinnalla lisäten pienen käsittelymaksun korvaamaan eri kustannukset, jotka lippujen hankinnasta syntyy. Näitä kuluja ovat: monikielisen nettisivun ylläpito ja päivittäminen, verkoston säilyttäminen edustajien ja välittäjien kanssa, kausilippujen osto, puhumattakaan vertaansa vailla olevasta asiakaspalvelusta. Teemme parhaamme pitääksemme hintamme kilpailukykyisenä, kun tarjoamme sinulle sekä laajan lippuvalikoiman että erinomaisen asiakaspalvelun.

Voinko peruuttaa tekemäni tilauksen, oli syy mikä tahansa?

Meidän peruutuspolitiikka on kuvattu käyttöehtojen 4 artiklassa.

Olen juuri ostanut lipun verkossa, mitä minun kuuluu saada ja mitä tapahtuu seuraavaksi?

Seuraavan parin minuutin aikana vastaanotatte automaattisen sähköpostiviestin, mikä tarkoittaa, että olemme vastaanottaneet tilauksenne tiedot ja aloittaneet sen käsittelyn. Jos lippu-kategoria oli merkitty "Välitön vahvistus" on todennäköistä, että saatte lopullisen vahvistuksen minuuttien kuluessa. Muut liput vaativat pidempää käsittelyaikaa ja enintään yhden työpäivän. Yleensä jo muutaman tunnin aikana saatte toisen sähköpostin, jossa on kaikki tiedot, jotka tarvitsemme varmistaaksemme lippujen toimituksen. Ei ole tarvetta ottaa meihin yhteyttä. Jokainen tilaus prosessoidaan saman tien. Jos teillä on kysymyksiä tai haluatte tiedustella jotakin, ennen tai jälkeen tilauksen, puhumme teidän kanssanne erittäin mielellämme, yksinkertaisesti käyttäkää meidän "ota yhteyttä"-lomaketta tai soittakaa meille numeroon +353-1-679-2184 tai käyttäkää asiakanpalvelun chattia.

Mitkä maksutavat ovat mahdollisia lippuja tilatessa?

Hyväksymme kaikki yleisimmät luottokortit oletusmaksutapana sivustollamme. Jos haluat maksaa American Expressillä, valitse maksuvaluutaksi dollari. Toimimme tiukimpien selvitys-standardien mukaisesti (PCI). Joissakin tapauksissa myyntitiimimme saattaa pyytää lisäyksiä henkilökohtaisiin tietoihin tai asiakirjoja jotka auttavat viimeistemään tilauksen. Tilisiirrot - huomaa, että sähköiset maksut voivat kestää enintään kolme työpäivää, joiden aikana lippujen hinta voi muuttaa tai liput voivat loppua. Siksi, halutessasi maksaa pankkisiirrolla, tarkista myyntitiimimme kanssa onko mahdollista pitää lippusi kunnes pankkisiirto on valmis. Paypal maksu - ota yhteyttä myyntitiimiimme.

Istumapaikat

Voitteko taata, että istumme yhdessä?

Jos toisin ei mainita, me olemme sitoutuneita järjestämään istumapaikat vähintäänkin pareittain. Jos teitä on kolme tai enemmän, teemme parhaamme, että voitte istua yhdessä, mutta emme voi taata sitä. Jos teidän TÄYTYY istua yhdessä, tarkista saatavuus asiakaspalvelustamme soittamalla tai lähettämällä sähköpostia. Useimmissa tapauksissa voimme vahvistaa erityispyynnön. Myymme joskus yksittäislippuja. Ne ovat yleensä halvempia, mutta ne ovat nimensä mukaisesti – yksittäispaikkoja. Otathan huomioon, että joissain stadioneissa (etenkin Barcelonan ”Camp Nou”) istuminen pareittain sisältää myös viereiset paikat viistosti tai kohtisuoraan.

Missä tarkalleen ottaen istun?


Tarjoamamme lippukategoriat ovat määritelty jokaisella tapahtumasivulla. Annamme niin paljon tietoa kuin meillä on. Jos paikoissa lukee vain ”Pitkä sivu” tai ”Lyhyt sivu” – se tarkoittaa, että meillä ei ole tarkkaa tietoa istumapaikastasi. Toimitamme aina parhaat mahdolliset liput, mutta emme voi taata tarkkaa istumapaikkaa. Muista, että suurin osa myymistämme otteluista myydään loppuun.